In Equiday magazine

Telepathisch communiceren met dieren kun jij ook!

Hoe vaak hoor je mensen niet verzuchten; als ik maar wist wat mijn paard mij wilde vertellen..

Als dierencommunicator is het mijn werk om de vertaler te zijn tussen mens en dier.

Dieren kunnen van nature informatie uitwisselen in energie, gevoel en beeld. Maar ook jij hebt een zesde zintuig en door training kun je dit meer ontwikkelen.

Ik geef jullie graag wat tips om een beginnetje te maken.

Een goed moment is als jullie beiden ontspannen samen zijn. Stilte maakt het voor jou makkelijker om iets op te vangen van je paard.

Je kunt hem dan hardop of in gedachten iets vragen.

Bijvoorbeeld: Wat kan ik voor je doen?

Of; Hoe vind je jouw zadel/ hooi/buurman?

Daarna ben je stil en blijf je ontspannen afwachten.

Wees niet verbaasd als je ineens een woord of beeld in je op voelt komen. Het komt langs als een gedachte, een flits. En juist dát is het antwoord van je paard.

Tijdens de training kun je telepathie inzetten ter ondersteuning van je hulpen. Als je een oefening  zelf voor je ziet en kunt voelen moet je niet raar opkijken als het ineens veel makkelijker gaat! Een volte wordt dan echt mooi rond met de goede buiging, het achterwaarts gaat vloeiender.

Aan de longe voel en zie je voor je hoe het hoofd omlaag wordt gebracht en de rug wordt gestretcht. Voel het in je eigen lichaam gebeuren terwijl je de aandacht bij het paard houdt. En laat je verrassen!

Heel waardevol is dat je jouw paard in moeilijke situaties kunt ondersteunen met telepathie.

Met de trailer bijvoorbeeld. Stuur in gedachten beeld en gevoel van in alle vertrouwen de trailer in gaan, daar rustig staan, even onderweg maar daarna weer terug naar huis.

Of bij de tandarts of dierenarts: Breng een beeld en gevoel over van rustig staan en van vertrouwen. De behandeling vindt plaats omdat het goed voor hem is, dat gevoel zend je uit. Zelf sta je er in alle rust bij, kalm en met een lage buikademhaling.

Zo help je jou paard enorm!

Als je op vakantie gaat kun je een beeld zenden wat hij snapt. Paarden hebben niet zo’n behoefte aan cocktails en ligbedjes op het strand 😉

Houd de uitleg simpel. Stuur bijvoorbeeld een beeld van hem in alle rust in de wei. Werken hoeft even niet. Hij heeft vakantie! En laat vooral zien dat je binnenkort weer terug komt.

Het is best moeilijk om je beeld én gevoel én lichaamstaal overeen te laten komen. Maar oefening baart kunst. Ondertussen is je paard al heel tevreden met jouw intentie om hem beter te begrijpen.

Symone Ottevangers

Dierencommunicatie & Healing Symone Ottevangers

(Gepubliceerd in Equiday Magazine)

Hee, ik ben Symone

Ik schrijf graag over telepathie met dieren en healing en deel graag de boodschappen van de prachtigste, wijze dieren. Veel plezier met het lezen van deze blogs. Wil je meer weten over de consulten dierencommunicatie en healing? Klik dan hier.

meer in de media