Communicatie met je dier én een healing gecombineerd in 1 consult

Je dier voelt zich gezien, gehoord en serieus genomen door een consult. Dat jij hem wilt horen is een prachtig gebaar. Je kunt vragen hoe hij zich voelt. Wat hij wil. Overleggen over een situatie. Maar vooral kan je dier zélf vertellen wat het kwijt wil. Je dier kan diepgaande boodschappen doorgeven voor jou, op zielsniveau. Hij kent jou als geen ander.

Telefonisch consult communicatie & healing

€ 125,- incl btw

Gehoord worden wordt zó gewaardeerd!

Overleden dieren: contact met de zielsenergie

Ook met overleden dieren kan contact gemaakt worden. Dit zal met alle respect gebeuren. Het kan ondersteunend zijn bij het rouw- en verwerkingsproces. De healing wordt bij dit consult ingezet om energetisch schoon te maken rondom het sterven en de tijd op aarde. Dit kan ook de nabestaanden meer lichtheid geven.

Stervensbegeleiding

Dieren weten dat ze sterfelijk zijn. Daar hebben ze (meestal) geen problemen mee. Voor de dieren hoort sterven bij het leven. Toch waarderen ze het als er gevraagd wordt naar wat zij willen als het aan de orde is; doorleven of inslapen.

Soms hebben ze nog wensen voor de laatste tijd die ze met hun mensen doorbrengen. Soms stellen ze hen gerust. Dan vertellen ze dat het goed is om te gaan, dat het genoeg geweest is. Maar soms willen ze nog door blijven leven. Genieten ze nog zo van het op aarde zijn terwijl de mens denkt dat het dieronwaardig is. Daar verschillen de meningen dus over per individu.

De healing verzacht vaak het stervensproces en helpt bij het loslaten. De ziel van het dier bepaalt wat het met de energie doet, waar het nodig is.

Vertrouwelijk

Ik zie mezelf als vertaler en doorgever met een beroepsgeheim. Soms komen er in een gesprek heel persoonlijke dingen aan bod. Het dier kan ook iets doorgeven wat je eigenlijk niet wilt horen. Realiseer je dan dat hij alleen doorgeeft wat echt belangrijk is. Laat het bezinken, luister de opname nog eens terug. Of schrijf het uit zodat je het terug kunt lezen. Dieren zijn open, liefdevol, eerlijk en hebben het beste met je voor.

Het dier geneest zichzelf, de healer schept slechts de voorwaarden

Healing, een afgestemde behandeling

Bij een healing wordt oude, vastzittende, overtollige energie losgemaakt, afgevloeid en opgeruimd. Daarna is er ruimte in het systeem en lichaam om op te laden met nieuwe energie. Meer lichtheid, vrijheid, blijheid als gevolg.

Meer balans, welzijn en gezondheid omdat er op alle gebieden geheald wordt: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel. Healing wordt precies aangepast op wat een dier nodig heeft. Je dier geeft dit zelf aan en ik ben afgestemd op haar/hem hierin. Healing kan niets ‘verkeerd’ doen, een veilig idee. Het prachtige zelfgenezend intelligente vermogen van je dier krijgt een enorme boost.

De werking van een healing:

Het dier weer in zijn volle kracht

Dierenliefhebbers vertellen:

Scroll door de reviews om er meer te lezen, of gebruik de navigatie eronder.

Dubbele aanpak

Vooral bij mentale en emotionele blokkades is de combinatie met het communiceren zo mooi helpend. Je dier kan dan issues, oud verdriet of trauma’s uiten. Daarna wordt er gericht gewerkt met de energie waar het nodig is.

Ontladen en opschonen van het systeem

Healing is een fantastische manier om trauma’s en emotionele blokkades los te maken. Dit is nl niets anders dan niet stromende, vastzittende energie. Tijdens of na een behandeling kunnen daardoor ook emoties loskomen. Dit kan worden ontladen in de vorm van bijvoorbeeld gapen, trillen, schudden. Hiermee wordt een proces van verwerken en loslaten ingezet.

Meer balans voor je dier en naar hem luisteren?

Boek hier een consult communicatie en healing voor € 125,-

Een losse healing voor je dier zonder communicatie?

Boek hier een healing voor € 65,-

Na de behandeling

De healing werkt nog dagenlang door. Dit doet het lichaam zelf. Afvalstoffen komen vrij en het dier kan meer drinken en plassen de dagen na een sessie. Soms is er een lichte toename van klachten (stijfheid, spierpijn) of is het dier nog wat moe. Maar soms zijn dieren ook juist superfit en vrolijk direct na de healing.

Na een healing is het fijner voor een paard als het die dag niet zwaar hoeft te werken.

Voor honden en katten gelden geen bijzonderheden na de behandeling.

N.B.

Bij lichamelijke klachten is een diagnose van een dierenarts aan te raden.

Maar bij vage klachten waar andere behandelwijzen niet helpen, biedt een healing vaak verlichting. Healing kan ook plaatsvinden als er medicijnen gebruikt worden of als er andere medische behandelingen ondergaan worden. Het versterkt behandelingen zoals natuurgeneeskunde, homeopathie, osteopathie, chiropractie.

Er zijn geen garanties te geven over ziekte en gezondheid. Het zelfgenezend vermogen van het dier wordt door een healing geactiveerd. Er wordt door mij geen diagnose gesteld. Het heeft mijn voorkeur dat er bij aandoeningen contact gehouden wordt met reguliere dierenartsen en/of andere professionals.