Energetische schoonmaak = meer balans

Healing is een opruiming en opschoning van het energie systeem. Minder oude lading, meer balans. Hierdoor ben je weer beter in staat je leven te leiden op een manier die goed voor je is. Zoals je ziel bedoeld heeft. In verbinding met jezelf, je innerlijke kracht.

Verstoringen en blokkades verwijderen

In je energieveld kunnen door allerlei oorzaken verstoringen plaatsvinden, die zich kunnen uiten op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel niveau. Ons systeem wil altijd terug naar de norm (zoals het hoort te zijn). Door energiewerk ondersteunen en activeren we dat proces door de lading achter een probleem of klacht weg te halen. Zo wordt de diepere oorzaak weggenomen. En komt er beweging en ruimte voor herstel op alle niveaus.

Healing zorgt voor verwerking, ontspanning, bewustzijn, acceptatie, beweging en verandering.

Werken op diepe lagen

Krachtig, snel en efficiënt, dat is deze manier van healing. We werken samen op zielsniveau, jouw ziel heeft de leiding. Er gebeurd veel in zelfs al een enkele behandeling. Tijdens de healing werken we met de kracht van energie en van intentie. Iedere behandeling is anders, maar altijd wordt er een proces in gang gezet. Met verrassende en prachtige resultaten.

Wat extra’s van mij

Mijn gave om extra informatie te ontvangen brengt nog sneller oplossingen tijdens een behandeling. Ik weet en voel meestal waar de pijnpunten zitten die op dat moment weg mogen. Ook komt er vaak concrete informatie over levens gebeurtenissen, of levensvragen. Deze informatie wordt ingebracht met het doel meer helderheid en begrip te creëren bij degene die behandeld wordt. Zodra iets benoemd wordt veranderd de energie al.

Live in Groningen of op afstand

Een healing is geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren. Behandelingen op afstand zijn ook mogelijk, en dit is bij kinderen en dieren zelfs aan te raden.

Voor jezelf kun je kiezen uit een behandeling in mijn praktijk in Groningen, of een behandeling op afstand. We spreken dan vooraf een dag en tijdstip af, en je mailt je wensen en thema’s vooraf. Na de behandeling op afstand mail ik je een kort verslagje.

Meer behandelingen, meer resultaat

Eén behandeling zet al een heleboel in beweging. Sommige mensen kunnen er een hele poos mee vooruit; je eigen systeem gaat ook verder met opruimen. 

Maar heb je meerdere thema’s waar je op wilt werken?

Of wil je het grondig aanpakken?

Dan kun je een serie behandelingen achter elkaar ingaan om op breed gebied op te schonen. 

Een 60 minuten healing sessie

€ 95,00

(in de praktijk of op afstand)

Drie healing sessies van 60 minuten in 1 maand

€ 250,00

ip.v. € 285,00

in de praktijk of op afstand

Hoe wordt een healingsessie ervaren?

Scroll door de reviews om er meer te lezen, of gebruik de navigatie eronder.

Meer over de behandeling:

Degene die behandeld wordt geneest zichzelf, de behandelaar schept alleen de voorwaarden hiervoor. We werken samen met de universele energie. We gaan uit van energiewetten en de kracht van intentie.
Ik gebruik technieken van Touch of Matrix, Quantum touch, reconnective healing, soul body fusion. En vooral; iets van mezelf.

Er gebeurt veel tijdens een behandeling; Fijn voor jezelf als je de dagen erna aandacht hebt voor je lichaam en wat het nodig heeft. Denk aan slaap, rust, voeding, water, natuur.

Healing kan zonder problemen plaatsvinden als er medicijnen gebruikt worden of als er andere medische behandelingen ondergaan worden.

De behandeling kent geen nadelige bijwerkingen, hoewel er soms kort een kleine toename van klachten kan optreden of lichamelijk ongemak ervaren kan worden.(kouder, warmer, stijfheid in spieren, actief zijn of slaap hebben, emotioneel zijn, enzovoort.)

Deze verschijnselen horen bij het genezingsproces en zijn altijd tijdelijk.

NB:

Duidelijk mag zijn dat er geen garanties te geven zijn ten aanzien van ziekte en gezondheid (net als bij elke zorgverlener).

Het zelfgenezend vermogen van iemand wordt geactiveerd met hopelijk een goed resultaat.

Er wordt door mij geen diagnose gesteld.

Bij lichamelijke of geestelijke klachten heeft mijn grote voorkeur dat men naast het ontvangen van deze energetische behandeling ook contact houdt met reguliere artsen/ zorgverleners.