Een diepere connectie met de dieren in je leven

Basiscursus Dierencommunicatie

Ben je een open-minded dierenliefhebber en wil je dieper contact met je eigen dieren? Zou je willen horen wat ze te zeggen hebben? Wil je leren intuïtief te communiceren met dieren zodat je ze beter kunt begrijpen? Dan is deze cursus ‘Dierencommunicatie’ zeker iets voor jou!

Denk je nu; hmm..kán ik dat wel? Iedereen kan dit ontwikkelen. Juist daarvoor is deze cursus bedoeld; om je zesde zintuig te trainen, te prikkelen en af te stoffen 😉 Om contact te maken met je intuïtie en daardoor fijngevoeliger waar te kunnen nemen.

Tijdens deze tweedaagse cursus maak je in een groep gelijkgestemden kennis met het telepathisch communiceren met dieren. Het zullen dagen worden vol meditatie, visualisatie en oefeningen om je intuïtie te versterken. Er zal aandacht zijn voor je eigen energie en hoe deze goed in balans te houden.

Ik deel praktijkervaringen en voorbeelden met je en bouw op naar het contact leggen met een dier. Het oefenen en contact leggen doen we met jullie eigen dieren. Je werkt dan met een dier dat jij niet kent. We horen elkaars ervaringen en dat is super leerzaam!

We werken op afstand met behulp van foto’s. Zo leer je een basis die je later ook kunt gebruiken bij dieren die bij je in de buurt zijn, in levende lijve.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis door te geven!

Praktische informatie

Data:

Telepathie is de taal van het hart

Verdiepingscursusdag Communiceren met dieren

Heb je al enige ervaring met het telepathisch communiceren met dieren? Heb je de basiscursus gevolgd (bij mij of iemand anders) en wil je meer leren, jezelf verder ontwikkelen? Ik kijk er naar uit om mijn kennis met je te delen. Elke cursus is anders, dus je kunt meerdere verdiepingsdagen volgen als training. Deze dagen werken we aan het versterken van je intuïtie. Ook is er tijdens zo’n dag veel aandacht voor je eigen innerlijk; hoe beter jij in balans bent, hoe beter de contacten met dieren. Door helende meditaties zul je meer balans ervaren.

Er gebeurt tijdens een cursusdag zoveel meer dan in woorden te vatten is, maar ik doe een poging. Er kunnen thema’s aan bod komen als:

Elke groep heeft weer andere vragen, en daar leren we samen van. Jullie vragen en wensen staan centraal. Bij  je opgave kun je jouw wensen doorgeven mbt thema’s.

Na een verdiepingsdag vertelden deelnemers:

Scroll door de reviews om er meer te lezen, of gebruik de navigatie eronder.

Praktische informatie

Data:

We are all related

Jaar training Dierencommunicatie oktober 2022-2023

Deze training is bedoeld voor gemotiveerde bewuste mensen die het telepathisch communiceren met dieren diepgaand willen ontwikkelen. Gecommitteerd. Volop dierenliefde. Willen openen, zich ontwikkelen, in een groep gelijkgestemden. Bewust zijn van hun bijdrage aan de groepsenergie. Zelfreflectie en zelfstandigheid zijn een must.

Wat gaan we doen?
5 x een live tweedaagse dierencommunicatie in het noorden. (Waarschijnlijk in het dorp Garrelsweer ten oosten van Groningen)

Met daarnaast; 

Praktische informatie

Data:
Voor de jaargang 2021-2022 zijn de twee groepen inmiddels vol.
Als je op de hoogte wilt blijven van de jaaropleiding 2022-2023, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Een paard in mijn omgeving zei het volgende over de cursussen

“Zeg maar tegen mensen dat ze naar binnen moeten keren. Intunen bij zichzelf.
Dat kunnen ze zélf beslissen om te doen.
Zitten- stilte- voelen.
Meer is niet nodig.
De kortste weg naar intuïtie.
De kortste weg naar contact met jezelf.
De kortste weg naar contact met je ziel.
De kortste weg naar je zesde zintuig.
De kortste weg dus naar geluk!”

In de stilte hoor je alles

Kinder workshops

Een dag Dierencommunicatie voor kinderen! Elk kind is intuïtief en gevoelig. Elk dier ook.

Hoe mooi is het om op jonge leeftijd al telepathisch met dieren te leren communiceren? En hoe fijn is het om eens de volle aandacht te leggen op je intuïtie. Meer contact te maken met je lichaam en jezelf, met je gevoel. En vanuit daar contact te maken met de dieren. Zodat je als kind nog meer inzicht krijgt in hoe dieren denken en voelen.

Wat we gaan doen tijdens deze dierencommunicatie dag voor kinderen:

We werken met foto’s van jullie eigen dieren.

Vanaf een foto contact maken werkt net zo goed als het dier ‘live’ voor je zien, en je hebt minder afleiding door wat je ziet. Alles wat je leert tijdens deze dagen neem je mee in het dagelijks contact met eigen dieren.

Deze dag is geschikt voor kinderen van 7-13 jaar.
Er is voldoende mogelijkheid om even te spelen, rennen en schommelen in de tuin of schuur in de pauzes.

Als ouder kun je meekomen en je krijgt dan een eenvoudige spoedcursus. Je doet op de achtergrond mee aan deze cursusdag, maar de aandacht ligt bij de kinderen en daar is de inhoud van deze dag ook op afgestemd.

Lijkt dit je kind en jou leuk? Jullie zijn van harte welkom!

Praktische informatie

Data:

NB:

Na je aanmelding ontvang je alle informatie over de betaling, route, overnachtingstips, etc.

Je kunt geen dieren meenemen naar de cursus. We werken op afstand met foto’s van de dieren. Telepathisch communiceren is per definitie op afstand.

De cursussen gaan door bij voldoende deelname.

Er kan tot 2 weken voor de cursus afgemeld worden met volledige restitutie, daarna is restitutie van het bedrag helaas niet mogelijk. Wel kun je iemand anders zoeken die jouw plaats kan innemen.

Moet er onverhoopt door mij geannuleerd worden dan wordt natuurlijk het volledige bedrag teruggestort.