Ervaring van Iris en Karin

“Symone doet regelmatig readingen en healingen bij onze paarden. En dat werkt perfect! We hebben al met verschillende paarden veel winst geboekt.

Bijvoorbeeld Een paard wat steeds de amazone er af gooide. Eerst natuurlijk fysio, tandarts, zadelmaker, dierenarts etc laten checken. Maar niemand kwam tot een oplossing. Ten einde raad Symone gemaild en die heeft toen op afstand een consult gedaan. Tot op de dag van vandaag heeft hij zijn amazone er niet meer afgegooid.

Een ander paard die een blessure had en bij de kliniek moest blijven voor een week of 8, heeft ze ook op afstand geheald. Hij had last van verlatingsangst en maakte steeds zijn box open. Na de healing werd hij een stuk rustiger en het herstel werd bevordert .

Zo kan ik nog wel even doorgaan met allerlei voorbeelden. Uiteindelijk heb ik, Karin, zelf de basiscursus bij Symone gevolgd en dat was super interessant.

Nooit geweten dat ik ook kon communiceren met dieren. Op een hele fijne manier werden de beginselen van het communiceren ons aangereikt.

Kortom, als wij problemen met de paarden hebben dan is Symone onze reddende engel. Al menig lesklant doorgestuurd, zelfs mensen die eerst sceptisch waren en waarbij Symone als laatste redmiddel ingezet werd, kunnen nu weer genieten van hun paard.”

Hartelijke groet,

Iris en Karin Sijtsma

Sijtsma dressage