Ervaring van Samantha

Ik hoorde vanuit mijn omgeving veel positieve verhalen over je consulten zodat ik ook graag meer wilde weten over mijn pony. Zij heeft een onbekend verleden. Maar eigenlijk wilde ik vooral weten hoe ze zich voelt, dat vind ik tot op de dag van vandaag heel belangrijk. 

Ik kijk nuchter tegen het communiceren met dieren aan, ik had er geen ervaring mee. Maar ben er nu enorm van onder de indruk!

Ik vond het consult indrukwekkend. Een prachtige ervaring, welke een heleboel waard is. Zeker als ik nu nog iets tegen kom waar ik de vinger niet op kan leggen kijk ik even terug of ik iets in het verslag kan vinden. 

Een bijzonder voorbeeld is dat in het verslag staat:

“Ik ben eens heel hard gevallen”, zegt Beauty. “Daarna was ik nooit meer dezelfde.”

En Symone zei;” ik krijg er het gevoel van een botbreuk oid. . Krijg het gevoel van rechts in de achterhand diep van binnen een beetje laag, achter en onder de echte heup rechterkant, vanuit paard zelf gezien.”

2 jaar na data van het verslag is er artrose ontdekt aan de rechterkant van het SI Gewricht. En ik heb zelf ook eerder de angst in mijn achterhoofd gehad, zou er wat zijn? Het was een wijze les voor mezelf dat ik veel beter moet luisteren en vooral luisteren naar mijn eigen gevoel. Want het bleek dus te kloppen.

Hilarisch vond ik dat mijn pony doorgaf:” Ik vind dat ik een lekker afwisselend leven heb. Maar soms zou ik ook wel eens een beetje willen lanterfanten in de wei, en lekker een beetje dik worden, haha!” Ze is inmiddels al erg royaal van omvang. Ik moet hier altijd zo om lachen. 

Ik zou willen meegeven aan anderen; Volg je eigen gevoel. Je mag best de mening van een ander vragen. Maar laat je nooit beïnvloeden. En doe een reading, zie, hoor en voel je dier!”

Samantha van Voorst