Ervaring van Annelotte en Guus

“Ik ben met Symone in aanraking gekomen toen ik mijn eerste eigen huisdier adopteerde nadat ik op mezelf ging wonen, 6 jaar geleden. Het was nogal een ongedurig katje, mijn Delia, dus via een kennis besloot ik om contact op te nemen met Symone. Tegenover telepathisch contact had ik best een heel open houding maar ik wist natuurlijk nog niet precies wat ik moest verwachten. Wauw, wat een openbaring! Ik kreeg antwoorden op vragen die ik niet eens direct gesteld had en kon hier uiteindelijk op voortborduren in ons dagelijks leven samen.

Na een jaar kwam Delia helaas te overlijden door een ongeluk en ook toen heeft Symone veel kunnen betekenen. Ook na overlijden zijn dieren nog bij ons in hun energie. Dit was een enorme troost en ook Delia gaf me een duwtje in de richting van een nieuw huisdier adopteren. Ik moest mijn gevoel volgen en dan zou het wel goed komen. En of!

Inmiddels is Guus al weer 4 jaar mijn allerbeste maatje en heeft Symone ons al een aantal keer mogen helpen. Toen ik hem pas net bij me had heeft ze ons op weg geholpen en heb ik wat over zijn echte ik geleerd en hoe hij bij het asiel terecht was gekomen. Ik wist natuurlijk al dat Guus een grote lieverd was en er geen kwaad in hem zat. Een echte lobbes met af en toe wat onnozele acties. Zoals blijkbaar een paar hapjes vogelvoer uit het huisje buiten eten en er vervolgens buikpijn van krijgen, haha… Maar behalve dat heb ik geleerd dat Guus alles feilloos aanvoelt en me tijdens zo’n consult met Symone soms ook een kleine schop onder mijn kont kan geven wanneer het op mijn eigen, persoonlijke ontwikkeling aankomt. Op deze manier kunnen we doorlopend leren van elkaars energie maar er ook zo ontzettend van genieten. Of nouja, ik leer vooral van Guus…

Om te citeren; „Ik moet altijd wennen ergens aan, maar ik leer er ook wel weer van. Het is dus niet per definitie iets slechts. Ik groei ook en ontwikkel me. Annelotte ook, en daar houd ze ook van. Ze doet veel aan persoonlijke ontwikkeling. Ik voel en kijk dan mee en geniet daarvan. Ze zit niet altijd op het juiste spoor in mijn ogen want dan vergeet ze waar het écht om gaat. Dat het niet een oefening is om de oefening, maar dat je het voor jezelf doet en voor niemand anders. Want diep van binnen wil ze het goed doen, ik voel dat en wil haar hiermee helpen door erop te wijzen. Want persoonlijke ontwikkeling gaat er juist over dat je steeds meer jezelf wordt, makkelijker en liefdevoller naar jezelf, en daardoor minder belangrijk is wat anderen er van vinden, zeggen, er mee doen. Het hoeft niet ingewikkeld, niet met opdrachten enzo. Je ontwikkelt je juist tijdens je léven!

Ik hoop dat ik door mijn ervaringen te omschrijven anderen kan inspireren om ook een consult bij Symone aan te vragen. Het kan de band met je dier zo enorm verrijken en vaak krijg je antwoorden op vragen waarvan je eigenlijk niet wist dat je ze had. Twijfel? Niet nodig, gewoon doen!

Liefs Annelotte en Guus (en ook Delia!)”