Ervaring van Yvette

“In de 14 jaar dat ik mijn paard heb, hebben wij een zeer intense band ontwikkeld. Ik had wel het gevoel dat ik over het algemeen de dingen zo juist mogelijk inschatte. Desalniettemin wou ik graag een aantal zaken aftoetsen, om te weten of ik ermee op het goede spoor zat. Ik vroeg mij af in hoeverre mijn intentie goed doorkomt bij mijn paard. Zijn 18e verjaardag was dan ook een mooie gelegenheid om een gesprekje aan te gaan!

Vooraf vond ik het een beetje spannend, ik zou toch zomaar misschien iets te horen krijgen wat ik niet leuk vond. 😉 Zodra Symone aan het vertellen ging voelde het echter super goed en liefdevol en werd er een fijne dialoog gestart.

Een aantal zaken waar ik zelf een vermoeden over had, werden via Symone door mijn paard bevestigd dus het was voor mij super om hiermee achteraf concreet iets te kunnen doen. Onder andere een ander pad onder mijn zadel, heeft vrij snel het verschil gemaakt in ons rijcomfort!

Het consult heeft de band tussen mij en mijn paard verder nog verrijkt. Nu ik weet hoe goed hij bepaalde dingen ook al weet, blijf ik nog bewuster met hem communiceren over onze toekomst!

Een tweedaagse cursus volgen bij Symone om handvaten te krijgen voor het communiceren, staat nog op mijn wishlist. In de nabije tijd plan ik zeker ook nog een consult met mijn jonge hondje. Daarover zei het paard overigens dat hij zichzelf wijzer vond dan de hond, best grappig, want dat straalt hij ook uit!”