Ervaring van Inger Kloos;

In ons gezin zijn wij enorme dieren liefhebbers. We hebben dan ook 3 honden, 3 katten en momenteel 8 paarden. We zijn  jaren geleden al in contact gekomen met Symone toen we wat problemen hadden met de katten en niet zo goed begrepen waar dat vandaan kwam. Na deze fijne consulten hebben we Symone gevraagd om ook met de andere dieren een consult te doen. In de afgelopen jaren hebben alle dieren, sommige meerdere keren, een gesprek mogen hebben met Symone en daarbij ook altijd een healing. 

Deze consulten waren stuk voor stuk heel zuiver ingevoeld en helemaal “raak”. Mijn ervaring is dat deze gesprekken heel waardevol zijn in het werken met de paarden en het samen leven met de honden en katten. Er komt meer begrip. De dieren voelen zich gehoord en zijn gelukkiger en rustiger geworden. Alle consulten hebben stof doen opwaaien, zijn emotioneel, ontroerend en waardevol geweest. 

Omdat ik het geen wat Symone doet zo bijzonder vind, heb ik een basis cursus dieren communicatie gevolgd bij Symone. Ik had ontzettend veel zin in deze cursus en wilde zooo graag leren wat Symone zo zuiver kan! En Symone stelde niet teleur!

Waar ik al wel wat opzoek gegaan wat naar mensen die mij konden leren hoe telepathisch te communiceren met dieren en ik al wel wat had gedaan op dit vlak, heeft Symone het op een hele heldere, duidelijke wijze kunnen uitleggen en door oefeningen in te zetten heb ik echt helder mogen ervaren wat de bedoeling is. Ik heb structuur gekregen binnen deze, voor mij ongrijpbare, “gave”. Ik heb handvaten en houvast en voel me nu sterker en zekerder waardoor ik het in de toekomst ook ga durven weg zetten en oefenen.

Zoals elke keer dat ik contact heb met Symone, via een dier of zelf, is er een wervelwind aan informatie en emoties geweest. En zoals altijd ga ik weer met een schat aan informatie en ervaring verder.  Heel erg bedankt Symone!

Inger Kloos

www.bionomie.nl

Dressuur met begrip en gevoel, Exloo