Ervaring van Tineke

“Ik heb nu meerdere consulten gehad, wat jaren geleden fysiek en recent een consult op afstand. Moet eerlijk zeggen dat ik de eerste keer met mijn vorige paard Bravy behoorlijk sceptisch was. Hoe kan je nu zo direct communiceren met een dier? Maar alleen al het eerste contact was indrukwekkend.

Normaal stond Bravy bijna te steigeren in zijn box als hij dacht dat er een dierenarts oid was en toen ook. Symone vertelde hem zonder woorden wat ze kwam doen en gaf healing. Hij kalmeerde meteen en stond afwachtend te kijken. Heb toen een veel beter contact met mijn paard gekregen en daar ben ik erg dankbaar voor. Hij ging echt meer zijn best doen ook al vond hij het rijden moeilijk.

Nadat hij onverwachts overleden is en ik mijn huidige paard Bajan kreeg heb ik direct een afspraak gemaakt om meer over haar te weten te komen. Weer erg waardevol, allerlei puzzelstukjes vielen op hun plek – ze vond me gemoedelijk 🙂 en vond het luxe op deze stal (komt uit het buitenland) en wist door het consult veel beter wat voor haar belangrijk was in de omgang, ze had nog grenzen nodig en begreep veel dingen nog niet zo goed.

Vorig jaar heb ik nog een consult gehad omdat onze dochter geboren is en ik niet zo vaak meer op stal kon zijn dan eerst. Dat zat mij erg dwars maar het consult maakte duidelijk dat het met onze band goed zat en ze het begreep. Dat ze zelf meer in balans was door mij en ik door haar 💜 Ben op een heel andere wijze naar paarden gaan kijken en met ze communiceren sinds ik Symone ken en besef me nu nog beter hoe bijzonder de band tussen paard en mens is. 😄”

Groeten Tineke Naafs