home healing het 'gesprek' mogelijkheden en tarieven cursus ervaringen over mij links en tips contact


 

Basiscursus Dierencommunicatie

Ben je een open-minded dierenliefhebber en wil je dieper contact met je eigen dieren?
Wil je handvatten om te leren communiceren met dieren?
Dan is deze basiscursus ‘Communiceren met dieren’ zeker iets voor jou!

In deze tweedaagse basiscursus maak je kennis met het telepathisch communiceren met dieren.
Het zijn dagen met meditatie, visualisatie en oefeningen om je intuïtie te versterken. We gaan contact leggen met jullie eigen dieren. We werken op afstand met behulp van foto’s. Zo leer je basisvaardigheden die je later ook kunt gebruiken bij dieren die bij je in de buurt zijn, in levende lijve.

Er is ruimte voor maximaal 9 personen. De groep is bewust klein zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Kosten: 250,-
Inclusief koffie, thee, lunch

Waar?
Bovenrijgerweg 19
9797 TD Thesinge (Groningen)

Wanneer?
2 en 3 september (zaterdag en zondag) -vol-
nieuwe data:
28 en 29 oktober (zaterdag en zondag)
7 en 8 november (dinsdag en woensdag)
18 en 19 november (zaterdag en zondag)

verdiepingsdag (informatie hieronder): dinsdag 5 september

Elke dag van 10.00-17.00 uur, alle data in Thesinge
Je kunt je eventueel aanmelden als reserve voor als er iemand uitvalt.

Aanmelden kan via info@communiceren-met-dieren.nl
Ik mail dan terug met informatie over de betaling, route etc.

NB:
De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname.
Er kan tot 2 weken voor de cursus afgemeld worden met volledige restitutie, daarna is restitutie van het bedrag helaas niet mogelijk. Wel kun je iemand anders zoeken die jouw plaats kan innemen.
Moet er onverhoopt door mij geannuleerd worden dan wordt natuurlijk het volledige bedrag teruggestort.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------Heb je de basiscursus gevolgd en wil je meer leren, jezelf verder ontwikkelen?

Dan zijn er Verdiepingsdagen Communiceren met dieren.
 
Heb je al enige ervaring met het telepathisch communiceren met dieren en wil je er meer over leren en je er verder in bekwamen?
Ik kijk er naar uit om mijn kennis met je te delen.
Elke cursus is anders, dus je kunt er meerdere volgen als training.

Er gebeurt tijdens een cursusdag zoveel meer dan in woorden te vatten is, maar ik doe een poging: Ook tijdens deze dagen weer veel meditatie en oefeningen ter versterking van je intuïtie.
Er kunnen thema’s aan bod komen als:

'vertaling' van het gecommuniceerde naar de eigenaar van het dier
communiceren met gestorven dieren
stervensbegeleiding
gedragsproblemen
verschillende manieren van vragen stellen en de verschillende manieren om informatie van het dier te ontvangen en te zenden
ethiek van een dierencommunicator
eigen blokkades en wat er aan te doen
je 'ontvangst-stand' oefenen
gezamenlijk communiceren met een dier en daarna uitwisselen en bespreken
......
Kortom, teveel om op te noemen.

Ook is er tijdens zo’n dag veel aandacht voor je eigen innerlijk; hoe beter jij in balans bent, hoe beter de contacten met dieren. Door specifieke meditaties zul je meer balans ervaren.
Jullie vragen en wensen staan centraal. De groep is daarom klein, maximaal 8 personen.
Bij  je opgave kun je jouw wensen doorgeven mbt thema’s.

Wanneer:
dinsdag 5 september, 10.00-17.00 uur,Thesinge

Kosten per dag : 125,-
Koffie, thee, lunch inbegrepen.
Nb:  je kunt geen dieren meenemen naar deze cursus. De cursus gaat door bij deelname van minimaal 4 personen.

Voor opgave en informatie: info@communiceren-met-dieren.nl

Recensie verdiepingsdag:
Fantastische verdiepingscursus! Ik was van begin tot het einde geïnspireerd door Symone, wat is zij kundig en wat een ervaring heeft zij. Wij hebben heel veel tips en handvatten meegekregen en ook nog wat oefeningen gedaan. Ik reed met adrenaline naar huis en ben nog gemotiveerder geraakt. Ik kan niet wachten tot de volgende verdiepingscursus.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Behoefte aan meer balans en meer energie?

Heb je al ervaring in het telepathisch communiceren maar moeite met bepaalde thema’s die je persoonlijk raken? Heb je moeite met je eigen balans, voel jij je leeg na een consult?
Of heb je (via de dieren) al inzicht gekregen in blokkades die je in de weg zitten om een goed gesprek te hebben?
Kortom, wil je werken aan jezelf?
Dan is een Touch of Matrix behandeling een aanrader. Dit is een grote opschoning van je energetisch systeem. Jouw wensen staan centraal; hoe jij je wilt voelen en welke blokkades jij wilt opruimen. Je verbinding met jezelf, je intuïtie en telepathisch kanaal kan hierna enorm verbeteren.
Je bent welkom -na een afspraak- op woensdag of donderdag in mijn praktijk in Groningen. (www.symoneottevangers.nl)
Een behandeling van een uur kost 54,-

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ervaringen van cursisten die de basiscursus volgden:

“Ondanks dat ik weinig verwachtingen had over het al dan niet zelf kunnen communiceren met dieren had ik nooit gedacht na één dag met Symone al zoveel zelf te kunnen ontvangen. En ik niet alleen, al mijn medecursisten hadden precies hetzelfde! Wat een verrijking.

Waardevolle training. Duidelijke uitleg. Positieve energie, goede vibe.

Symone is een heel fijn, ontwikkeld persoon. In alle rust wist zij ons te inspireren. Je doet veel zelf tijdens de cursus en ervaart dus ook direct hoe het is om met dieren te communiceren. Symone begeleidt en ondersteunt je terwijl je het zelf doet. Een erg stimulerende en leerzame manier!

Het was erg bijzonder om zoveel meer over dieren te ontdekken en te leren. Ik kan het iedereen aanraden die geïnteresseerd is in communicatie met dieren.”

Ik vond het een hele nieuwe ervaring. Het was een leuke sfeer en een mooie, rustige plek. Symone kan informatie goed overbrengen. Ik heb hier voor mezelf ook veel uit kunnen halen. Het was echt heel leuk!

De tweedaagse basis workshop van Symone is een aanrader. Het fijne van Symone is dat zij niet oordeelt; ‘alles is goed’. Ze is rustig en respectvol. Je krijgt mooie handgrepen mee om mee te oefenen en inzichten in jezelf en dieren. Super ervaring. Goed georganiseerd. Aanrader voor iedereen die wil leren om met dieren te communiceren.

Deze twee dagen vond ik erg leerzaam. Ik heb wel het idee dat ik weer op een hele andere manier mezelf weer ontwikkeld heb. Vooral de meditaties gingen steeds fijner. Het was ontzettend fijn om je ervaringen met je medecursisten te kunnen delen en daarvan vertrouwen te krijgen. Ik vond het een waardevol weekend.

Ik had niet gedacht dat het communiceren met dieren op deze manier zou werken. Het was een leerzaam en leuk weekend! Ik had er moeite mee om te vertrouwen op wat er binnen komt van een dier maar er bleken toch een heleboel dingen te kloppen. Nu verder oefenen, ik weet dat ik op de goede weg ben.

Prettige en interessante cursus. De meditaties waren erg fijn om te doen en ik heb hiervan veel geleerd. Om stil te worden en ontvankelijk voor wat er doorgegeven wordt door het dier. Eigenlijk verbaas ik me erover wat ik al heb mogen ontvangen! Ik vond het een fijne sfeer. Ook fijn om al je vragen te mogen stellen. Bedankt voor deze mooie dagen!

Een hele leuke ervaring! Ik vond het leuk om op een heel andere manier met je dier en met jezelf bezig te zijn. Een aanrader voor iedereen die zijn dier beter wil leren begrijpen.

Heel leerzaam, fijne afwisseling tussen theorie en oefeningen. Overal is ruimte voor, erg prettig. Symone heeft een fijne kijk op de dierenwereld en weet dat goed over te brengen. Ik had niet verwacht in korte tijd zoveel te leren. Hele prettige sfeer en leuke groep, jou rust en openheid draagt hier aan bij. Bedankt!
Van tevoren niet durven hopen dat de communicatie al zoveel zou brengen, heeft me vertrouwen gegeven in het ‘kunnen’. Praktische handvatten, meditatie en veel informatie van Symone heeft me er als vanzelfsprekend doorheen geleid.
Veel inzichten in dieren en in mezelf. Een verrijking, dit neem ik mee in mijn rugzak. Veel gehad aan de inbreng en uitwisseling met andere cursisten. Een bijzondere ervaring.

Ik was van tevoren zenuwachtig en dacht dat ik ‘er niet klaar voor was’. De geruststelling dat niets moet en het niet goed of fout kon zijn, gaf rust. Ik had geen ervaring met meditatie maar Symone begeleid je hier goed in. En de communicatie bleek mogelijk ondanks dat ik er onzeker over was. Het heeft mij een nieuwe ervaring gebracht waarvan ik zeker dingen kan meenemen in mijn leven. Leuk om dit met anderen te delen!

Super leerzame 2 daagse waarin ik veel geleerd heb over dieren en hun persoonlijkheid.
Symone: goede theorie en duidelijke voorbeelden. Integer. Professioneel. Goed onderbouwd met voorbeelden. Ik ga aan de slag met oefenen, bedankt!

Fijne cursus met goede balans tussen praktijk en theorie. De verschillende meditaties vond ik heel fijn om te ervaren.

Een verrijking vind ik het persoonlijk. Ook met praktische tips die het grote verschil kunnen maken zodat er vanuit de mens meer bewustwording kan zijn voor het dier. Rust, voelen, balans en het eerste contact met prachtige dieren.

Diep onder de indruk. Boeiende gesprekken gehad met zowel dier als mens..of was het nou met zowel mens als dier? ;-) Symone, bedankt!